Oambitiös renskavsgryta

Oambitiös renskavsgryta

"Åh, du måste ha lagat mat i hundra år" får en alltid höra när den mustiga
gryta ställs ner på bordet. Vill du också verka ambitiös i köket?
Har du noll kunskaper om matlagning?
Vill du laga billig men exklusiv mat? Läs vidare!

 Ingredienser:

 

2 paket renskav.


1 hackad lök.


2 hackade vitlöksklyftor.


2 rejäla nävar färska kantareller.


1,5 msk rönnbärsgele


1 msk smör.


1 msk soja.


1 burk vattenkastanjer.


1 näve champinjoner.


Lite persilja.

Recept för fyra

Gör så här:

  1. He en rejäl smörklick i stekpannan och börja stek renskaven.
  2. Lägg sedan i lök, vitlök och kantareller! Samt lite mer smör om det blir torrt. Häll på grädden samt sojan.
  3. Kasta i vattenkastanjerna och champinjonerna.
  4. Låt allt puttra i ungefär tio minuter, provsmaka lite under tiden och servera sedan med potatis.
  5. Pryd med lite god persilja.

 

Comments are closed