Karlssons lite för salta teriyakikyckling

Karlssons lite för salta Teriyakikyckling med nudlar.

 Ingredienser:

 

10 kilo kyckling, färdigtärnad.


5 purlolökar.


1,4 liter soja. Var inte rädd för att ta lite extra.


0,5 liter socker.


1 dl svartpeppar


Salt efter tycke och smak.


7 kilo nudlar.


50 portioner

Gör så här:

 

  1. Hacka purjolöken.
  2. Stek purjolöken långsamt i en stor kastrull.
  3. Lägg i kycklingen och stek tills den får färg.
  4. Häll i sojan och sockret. Koka ihop i 15-20 minuter. Peppra.
  5. Koka nudlarna i den största kastrullen du hittar.

Servera i 18-liters ISO-kärl.

Rekommenderad dryck: Önos röda blandsaft eller vatten.

Såhär kan det se ut.

Comments are closed